Termenii de utilizare


În plus față de Termenii de utilizare www.rada-perfumes.ro care guvernează utilizarea site-ului dvs. („Site-ul”), acești Termeni de achiziție guvernează orice comandă sau achiziție (persoană fizică care completează această comandă, „tu”) ce se face pe site-ul operat de Rada („Rada Perfumes” sau “UAPB DIGITAL SRL” sau “noi”). Procedând la plasarea unei comenzi și acceptarea acestor Termeni de cumpărare, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni de cumpărare, indiferent dacă i-ați citit sau nu. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de achiziție, anulați comanda acum. Vă rugăm să imprimați o copie a acestor Termeni de cumpărare pentru dvs daca este necesar.

Procesul de comandă


Toate reclamele de pe Site sunt invitații la cumpărare și nu oferte de vânzare. Rada Perfumes își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a accepta sau respinge comanda odată ce formularul de comandă a fost completat și depus.

Primirea comenzii dvs. va fi confirmată printr-un e-mail automat la adresa de e-mail asociată contului dvs. Un astfel de e-mail confirmă faptul că comanda dvs. a fost primită de Rada Perfumes, dar nu constituie acceptarea comenzii dvs. Rada Perfumes își rezervă dreptul în orice moment după primirea comenzii dvs. de a accepta sau refuza comanda dvs. pentru orice motiv, iar Rada Perfumes vă va contacta pe adresa de e-mail furnizată în formularul de comandă și decide dacă acceptă sau respinge comanda. În cazul în care Rada Perfumes respinge comanda, Rada Perfumes nu va avea nicio obligație să vă îndeplinească comanda și nu veți avea obligația de a plăti catre Rada Perfumes comanda.

Disponibilitate


Cumpărarea produselor de pe Site este supusă disponibilității. În cazul în care Rada Perfumes vă sfătuiește că astfel de produse nu mai sunt disponibile, Rada Perfumes nu va avea nicio obligație să îndeplinească comanda dvs. și nu veți avea obligația de a efectua plata către Rada Perfumes pentru comandă. Acest site livrează numai produse către adrese de pe teritoriul României.

Pret


Sunteți de acord să plătiți către Rada Perfumes suma prevăzută drept „TOTAL” în rezumatul comenzii dvs. ca parte a pasului „Plată”. Tariful este cotat în lei (RON) și include transport și manipulare și toate taxele aplicabile.

Metode de plată


În momentul înregistrării comenzii, cumpărătorul garantează către Rada Perfumes că dispune de autorizațiile necesare pentru utilizarea instrumentului de plată ales pentru comanda sa.

La plasarea unei comenzi, adresa dvs. de facturare trebuie să corespundă adresei cardului dvs. de credit sau debit, în caz contrar nu vă vom putea prelucra comanda. Sau puteți alege pentru plata ramburs. Aceasta modalitate de plată (Ramburs) presupune achitarea comenzii în momentul livrării coletului, eliberarea chitanței făcându-se de firma de curierat. Cardurile cadou și cardurile de bonuri de masă nu vor fi aplicabile pe site. Pe site (inclusiv versiunea sa mobilă), puteți plăti pentru achiziția dvs. folosind un card VISA, MasterCard, Maestro valabil și autorizat. Plata cu cardul se realizeaza prin operatorul de plati online Stripe: https://stripe.com/en-gb-ro. Pentru a asigura securitatea platilor cu cardul bancar, Cumparatorul va transmite Rada Perfumes criptograma vizuala (codul CVV) de pe spatele cardului bancar utilizat de Cumparator.

În cadrul luptei împotriva infracțiunilor săvârșite pe Internet, informațiile referitoare la comanda cumparatorului vor putea fi transmise oricărui terț abilitat prin lege sau desemnat de Rada Perfumes, numai în scopul verificării identității cumpărătorului, a validității Comenzii, a modalității de plată utilizate și a livrării avute în vedere. Dacă cardul dvs. este respins de către emitentul cardului, comanda dvs. nu va fi expediată, iar Rada Perfumes nu va avea nicio obligație să îndeplinească comanda dvs.

Transport


Comanda dvs. va fi expediată pe adresa de livrare de pe teritoriul României, specificată de dvs. în timpul procesului de comandă. Rada Perfumes nu este responsabil pentru nicio pierdere a produselor în urma expedierii de la facilitățile Rada Perfumes sau ale agenților săi sau ale mandatarilor la adresa de livrare.

Livrarea produselor se efectueaza prin FAN COURIER. În momentul livrării, livrarea se face de către prepusul FAN COURIER Cumpărătorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urmă semnează o confirmare de primire. Această confirmare de primire face dovada livrării de către Rada Perfumes și a primirii de către Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate. Insăși livrarea coletului nu poate fi contestată daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic (print screen) al transportatorului făcand dovada acestui fapt. Prin agrearea Termenilor si Conditiilor, Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care Cumparatorul însuși sau destinatarul livrării nu este prezent la adresa indicată pentru livrare, să remita coletul către oricare dintre persoanele aflate în încăperile acestuia. Costul livrarii este de 20 lei pentru comenzi de până la 400 lei. În cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 400 lei, Cumpărătorul beneficiază de livrare gratuită.

Vouchere cadou


Plata pentru voucherul virtual se realizează exclusiv online.

Livrarea voucherului virtual se realizarează exclusiv prin email.

Produsele cumparate cu voucher cadou nu se pot schimba valabilitate.

Termenul de valabilitate pentru un voucher cadou este de 6 luni de la data la care s-a efectuat plata. Nu se emite alt voucher și nu se restituie valoarea acestuia în numerar în cazul nu a fost folosit în termen de 6 luni.

Nu se percep taxe pentru emiterea unui voucher cadou.

Voucherul cadou nu este nominal, se poate utiliza de oricine doar pentru produse achiziționate prin intermediul magazinului online rada-perfumes.ro. Voucherul cadou achiziționat de pe site-ul rada-perfumes.ro nu este valabil în magazinele fizice Rada Perfumes.

Valoarea unui voucher cadou fizic sau virtual nu se restituie numerar, diferența dintre comanda achitată cu un voucher cadou și valoarea comenzii nu se restituie în numerar

Pentru fiecare comandă se poate utiliza un singur voucher. Daca dețineți mai multe vouchere, acestea nu pot fi cumulate.

Retur și schimburi


Termenul de retur este 90 de zile de la data achiziției. Toate mărfurile returnate pentru schimb sau rambursare trebuie să fie în perfectă stare. Pentru returnarea parfumurilor, ambalajul trebuie să rămână sigilat și să nu fie modificat pentru a fi acceptat un schimb sau o restituire. Toate rambursările pot fi efectuate numai în aceeași monedă și țară ca și cumpărarea inițială.

Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres Rada Perfumes la urmatoarele date de contact: UAPB DIGITAL SRL, str. BAZNA, nr. 4, Cluj-Napoca, jud. Cluj, telefon: +40 748 894 449, e-mail: orders@rada-perfumes.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail. Cumpărătorul trebuie să trimită un e-mail la adresa office@rada-perfumes.ro sau o scrisoare prin poștă la adresa menționată mai sus care să conțină nume și prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, numărul comenzii, motivul returului, și modul de soluționare dorit.

Moduri de soluționare a cererii de retur

  • Restituirea sumei - se face doar prin transfer bancar. Clientul trebuie să furnizeze în cererea de retur și datele bancare precum IBAN și numele deținătorului de cont.

  • Voucher valoric - se precizează adresa de e-mail în cererea de retur pentru a primi un voucher valoric. Voucherul poate fi folosit parțial, de exemplu dacă cheltuiți doar 200 lei dintr-un voucher de 400 lei se va genera automat un voucher de diferență (200 lei) în contul tău de client. Voucherul poate fi folosit doar pe magazinul online.

  • Înlocuire produs - în limita stocului disponibil, îți vom putea înlocui produsul achiziționat cu alt produs ales de tine. Dacă prețul produsului înlocuit este mai mare decât prețul produsului achiziționat se va achita diferența prin curier. Dacă prețul produsului înlocuit este mai mic decât prețul produsului achiziționat diferența va fi achitată printr-un voucher valoric care poate fi folosit doar pe magazinul online.

Termenul maxim este de 30 de zile pentru procesarea și soluționarea cererilor de retur. Termenul maxim începe în momentul primirii cererii de retur prin poștă sau e-mail de către Vânzător. În cazul în care nu primești nici o confirmare de primire în termen de 7 zile te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul de telefon +40 748 894 449.

Dacă însă Cumparatorul folosește această opțiune, Rada Perfumes îi va transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimită comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Credențiale


Sunteți direct responsabil pentru securitatea contului și a parolei de pe site-ul Rada Perfumes www.rada-perfumes.ro, nu va fi răspunzător nimeni altcineva pentru niciun fel de daune și cheltuieli care rezultă din sau în legătură cu utilizarea neautorizată a parolei dvs.

Intimitate


Practicile de informații personale a Rada Perfumes pe site sunt reglementate de Politica de confidențialitate Rada Perfumes, care poate fi găsită la www.rada-perfumes.ro. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate și să imprimați o copie pentru dvs dacă este necesar.

Modificările termenilor de cumpărare


Rada Perfumes poate modifica în orice moment aceste Condiții de cumpărare și va posta o copie a Acordului modificat pe www.rada-perfumes.ro.

Limitarea răspunderii


În măsura maximă permisă de legile aplicabile, Rada Perfumes nu va fi în niciun caz răspunzător pentru orice daune indirecte, generale, speciale, incidentale, de consecință, punitive sau agravate sau orice alte daune de orice fel, care rezultă din sau în legătură cu orice produs cumpărate pe acest site sau utilizarea lor sau folosirea greșită, indiferent dacă rezultă sau nu din încălcarea contractului, a infracțiunii (inclusiv neglijenței), a răspunderii civile sau în alt mod, chiar dacă i s-a recomandat posibilitatea unor astfel de daune. Această excludere a răspunderii se va aplica indiferent de încălcarea unui termen sau condiție fundamentală a acestui acord sau a oricărei încălcări fundamentale a acestui acord. Acești termenI pot fi nuli, inaplicabilI sau neaplicabil total sau parțial în România.

Răspunderea totală a Rada Perfumes față de dvs. pentru toate pierderile, daunele, vătămările și cauzele acțiunii care decurg din sau în legătură cu orice produse achiziționate pe acest site și orice utilizare a acestora va fi limitată la toate taxele plătite de dumneavoastră către Rada Perfumes, în continuare, pentru cumpărarea unor astfel de produse.

În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, fără a limita niciunul dintre cele menționate mai sus și, cu excepția cazului în care se prevede altfel, în scris, orice produse vândute sunt pe baza "așa cum este", fără condiții sau garanții de niciun fel, fie expres, fie implicit, fie că rezultă din statut, curs de tranzacționare, utilizarea comerțului sau altfel; cu toate acestea, deoarece unele jurisdicții nu permit astfel de limitări sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, este posibil ca limitele de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

Legea aplicabilă


Prezentul acord va fi guvernat de legile din România si europene. Competența exclusivă pentru orice revendicare, acțiune sau dispută cu Rada Perfumes sau care se referă în vreun fel la utilizarea site-ului sau la o achiziție făcută pe Site va fi în instanțele de stat.

Toate produsele comercializate pe Site beneficiaza de garantia legala de conformitate (astfel cum este definita de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora) care dau Cumparatorului posibilitatea sa returneze produsele defecte sau neconforme ce i-au fost livrate In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:

  • furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

  • furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre Rada Perfumes ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori.

Generalități


Acești Termeni de cumpărare împreună cu comanda / factura dvs. de cumpărare reprezintă întregul acord dintre dvs. și Rada Perfumes cu privire la orice achiziție telefonică făcută de dvs. și înlocuiește toate acordurile, înțelegerile și reprezentările anterioare referitoare la acestea. Nicio lipsă a Rada Perfumes de a-și exercita drepturile, puterile sau căile de atac de mai jos sau întârzierea acestuia de a face acest lucru nu va constitui o renunțare la aceste drepturi, puteri sau căi de atac și toate renunțările vor fi scrise.

Exercitarea unică sau parțială a unui drept, putere sau remediu nu va împiedica exercitarea ulterioară a acestuia sau exercitarea oricărui alt drept, putere sau remediu. Dacă orice prevedere a prezentului acord sau o parte a acestuia este sau devine ilegală, invalidă sau neaplicabilă în orice jurisdicție, ilegalitatea, nulitatea sau neexecutarea acestei dispoziții nu va afecta legalitatea, validitatea sau executarea restului dispoziției sau a dispozițiilor rămase din prezentul Acord, după caz, sau legalitatea, validitatea sau aplicabilitatea acestei dispoziții sau a unei părți a acesteia în orice altă jurisdicție. Rada Perfumes nu va fi răspunzător pentru nicio întârziere sau neîndeplinirea oricărei obligații în temeiul acestor Termeni de cumpărare dacă o astfel de întârziere sau eșec se datorează cauzelor care nu se află sub controlul său. Nu puteți atribui acești Termeni de cumpărare niciunei terțe părți fără acordul prealabil scris al Rada Perfumes.

Acești Termeni de cumpărare vor fi obligatorii și vor asigura beneficiul (i) dumneavoastră și al moștenitorului, executorului, administratorului și al altor reprezentanți legali; și (ii) Rada Perfumes și succesorii și misiunile acestuia.